Go to Top

Supervision København

Supervision københavn

Jeg tilbyder:

Sam-faviconSupervision på hele Sjælland

Sam-faviconUddannet socialrådgiver, supervisor og narrativ terapeut

Sam-faviconMange års erfaring

 

Supervision København

Samtaleværkstedet tilbyder supervision i København og omegn. Jeg tilbyder både personlig supervision og gruppesupervision.

Hvad er supervision?

Supervision er en samtaleform, der understøtter faglig og personlig udvikling samt forøger kvaliteten i den praktiske professionsudøvelse. Supervision er en faglig udviklingsmetode og via supervision lærer du, som medarbejder eller leder, at reflektere over din arbejdssituation fra flere forskellige perspektiver. Dette giver dig muligheden for at videreudvikle dig selv og dine kompetencer. Supervision kan også hjælpe til, at du kommer videre i en svær eller fastlåst situation. Hos samtaleværkstedet tilbyder jeg to former for supervision: Personlig supervision og gruppesupervision.

Personlig supervision

I den personlig supervision tager jeg stadig afsæt i det faglige, men jeg har særligt fokus på dine personlige problemer, udfordringer og kompetencer. Helt konkret tages der udgangspunkt i dine personlige udfordringer, og hvordan de påvirker dig fagligt såvel som personligt.

Hvis du f.eks. arbejder med mennesker, hvor det kræver en vis psykisk robusthed, vil personlig supervision være helt oplagt at benytte sig af.

Gruppesupervision

Gruppesupervision består af en gruppesamtale, hvor en jeg som supervisor, i højere eller mindre grad, styrer dialogen blandt medlemmerne i gruppesamtalen. Denne supervisionsmetode er særlig oplagt at bruge, hvis medarbejderne står overfor specifikke sager, beslutninger og situationer i deres praktiske professionsudøvelse, som f.eks. kan være svære at rumme følelsesmæssigt.

Sammen kan vi løse problemerne eller udvikle os igennem fælles refleksion og vidensdeling.  Efter endt gruppesupervision vil mange desuden opleve en tættere fællesskabfølelse, da du ofte vil føle dig støttet, anerkendt og hjulpet af de andre under en gruppesupervision.

Læs mere om supervision her.

Kontakt mig for supervision København

Er du interesseret i gruppesupervision eller personlig supervision, eller ønsker du bare at høre mere, så er du velkommen til at kontakte mig via kontaktformularen på siden eller ved at ringe på telefon 29883137.

Du er velkommen til at kontakte mig via kontaktformularen eller ved at ringe på telefon 29883137.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked