Go to Top

§54 Støtteperson

§54 Støtteperson

Jeg tilbyder:

Sam-faviconStøtte på hele Sjælland

Sam-faviconUddannet socialrådgiver, supervisor og narrativ terapeut

Sam-faviconMange års erfaring

Der tilbydes altid en støtteperson til forældre med børn anbragt uden for hjemmet og hos Samtaleværksstedet kan vi støtte dig.

Hvad er en støtteperson §54? En støtteperson §54 er fagligt uddannet og har stor erfaring inden for samarbejde med forældre, som forældre kan bruge til personlig støtte og faglig rådgivning under og/eller efter anbringelse af deres barn. Det er din sagsbehandler der bevilliger støttepersonen, som et gratis tilbud uafhængig af kommunen og det er valgfrit om man som forældre ønsker at benytte sig af tilbuddet.

Hvad er fordelen ved at have en støtteperson?

En støtteperson har en faglig ballast og faglig bred viden om dine rettigheder som forældre med barn/børn anbragt uden for hjemmet. En støtteperson har tavshedspligt og kan stå til rådighed i den periode barnet/børnene er anbragt eller ind til det/de fylder 18 år. Støttepersoner er til for dig Du kan tale med din støtteperson om forløbet og alle de følelser det medbringer, når dit barn er anbragt eller skal anbringes uden for hjemmet. En støtteperson kan hjælpe dig forinden eller under samvær med dit barn. Du får støtte til at støtte dit barn og din støtteperson har altid tid og rummelighed til at være der for dig.

Støtteperson hos Samtaleværkstedet Du kan anonymt og helt uforpligtende kontakte Samtaleværkstedet, hvis du overvejer eller ønsker at få tildelt en støtteperson. Vi fremsender også gerne en folder, der henvender sig til familier der søger støtte, så du i ro og mag i eget hjem kan læse og få svar på rigtig mange spørgsmål.

Kontakt Du er velkommen til at kontakte Samtaleværkstedet på telefon 29883137, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere information eller du kan benytte vores kontaktformular her (link til kontaktformular).

Støttepersoner er til for dig

Du kan tale med din støtteperson om forløbet og alle de følelser det medfører, når dit barn er anbragt eller skal anbringes uden for hjemmet. En §54 støtteperson kan hjælpe dig inden eller under samvær med dit barn. Du får hjælp til at støtte dit barn, og din støtteperson har altid tid og rummelighed til at være der for dig.

§54 støtteperson  hos Samtaleværkstedet

Du kan anonymt og helt uforpligtende kontakte Samtaleværkstedet, hvis du overvejer eller ønsker at få tildelt en støtteperson. Vi fremsender også gerne en folder, der henvender sig til familier, der søger støtte, så du i ro og mag i eget hjem kan læse og få svar på rigtig mange spørgsmål.

Hvad kan jeg ellers tilbyde?

Er du interesseret i andre behandlingsformer til privatpersoner, så kan du læse mere her:

Kontakt

Du er velkommen til at kontakte Samtaleværkstedet på telefon 29883137, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere information, eller du kan benytte vores kontaktformular på hjemmesiden

Du er velkommen til at kontakte mig via kontaktformularen eller ved at ringe på telefon 29883137.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked